en genväg till lycka eller något.

När det är tisdagen den trettonde januari (som i mina ögon borde vara ett datum känt för sin jävla gråhet) och tentavecka (vilket inte innebär en examination utan TRE!) och "såpa-på-kakelgolv-halt" utomhus vart man än går och man har 36:- på kontot och en vecka kvar till csn och man är trött trött trött på skolan och inte vill kliva upp om morgonen och har ett diskberg som egentligen inte är så stort men stått i två dagar så kan det, trots att allt talar emot det, vara okej att tröstshoppa och lägga en unnig beställning på H&M. Så det gör man.
 
Jag kände mig sugen på en riktigt vårig färgskala och gick lös på smutsiga pasteller i rosa, gult och ljust duvblått. Elllllller..? Nej så klart inte. Jag tänker lite så här va: det är vinter i minst tre månader till och är det något jag vet att jag kommer få användning av så är det plagg i de gråa tonerna. Skorna har jag ett par av redan och de är u.n.d.e.r.b.a.r.a
 
om min mamma mot förmodan läser det här och tänker något i stil med "what the fuck, vad tänker ongen med?!" vill jag att hon, när hon planerar hur hon ska banka vett i skallen på mig, har i åtanke att 1. kanske förtjänar hon (jag!) detta på grund av väldigt många VGn i rad i skolan på sistone. 2. kanske lider hon (jag!) av vissa svårigheter att kontrollera sina (mina!) beslut om spontanshopping och snarare behöver terapeutisk hjälp än ett kok stryk och slutligen 3. kanske kan det vara så att hon (jag!) behöver de här plaggen. kanske!
 

Postat av: Elin

Åh hej vad kul! slösurfar ohch kollade in på din blogg och HÖR OCH HÄPNA! tre nya inlägg. Jättejättekul!

2015-01-25 @ 12:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: