2015-01-09

Hej Bloggiz! Du ser relativt välmående och stark ut trots att jag sällan matar dig med nya inlägg nu för tiden. Kanske är det så att du inte längre behöver mig, och att jag inte längre behöver dig? 


Hur som helst är det jävulskt svårt att sätta sig ner och hobbyskriva när jag knappt gör annat dagarna i ända "i skolan" (som man absolut inte får säga för våra lärare ja, jag menar föreläsare). Men ibland- som idag- får en nog av hemtentaskrivande och tar ledigt på helt eget initiativ (liksom, vems annars?) för att ägna dagen åt att ge hemmet, själen och skapandet lite kärlek. Och då kan det hända att även lilla bloggen får sig ett besök. 

Det jag tänkte komma till är att det kanske kanske är dags att visa lite bilder på lägenheten? Kanske kanske kan jag knäppa några bilder imorgon (mest detaljbilder så klart för hur skulle man kunna få med helheten i en lägenhet som består av en yta på cirka 2x2 meter utan att backa så pass att jag skulle vara tvungen att stå inne hos grannen) för att visa hur jag bor nu för tiden och sedan lite mer än ett år tillbaka. Detta kanske kanske gäller på villkoret att jag skulle finna inspiration till att städa bort kaoset i min hall, vilket skulle vara ett ganska stort mirakel. Men kanske kanske är ett bättre löfte än aldrig och det skulle kunna fungera som motivation för mig! 
 
Såatte, vi kanske kanske ses imorgon?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: