En kamp mot högskolepoängen.

Hej på er, fans! Här inne är det full aktivitet på er och aldrig är min statistik så hög som när jag inte skriver något på en vecka eller så. En aning stötande får jag väl lov att säga.
 
Istället för att skriva läser jag. Mycket och hela tiden. Högt och lågt, gammalt och nytt (njäaa, bara gammalt egentligen faktiskt. Nyaste är Strindbergs "Ett halvt ark papper").
 
Läser, bildar mig och lever "lyxstudentliv"
 
som idag. Idag har jag lärt mig att Adam (bibel-Adam ni vet?) vart 903 år gammal. Det måste vart äpplet han åt. Ett äpple om dan' håller doktorn från stan'.

 

Jamen vad ska jag mer säga? Kanske att det faktiskt är himla i.n.t.e.n.s.i.v.t det här med att plugga. Att jag ännu en gång inte ooorkaaaar för att det kräver så mycket av mig. Tar energi jag inte har lust att ge. Kanske att jag håller ut ändå eftersom jag om två år är klar med den här krävande biten och får börja med det roliga. Kanske att jag är så plugginriktad att jag tre dagar i rad struntat i partyparty och stannat hemma med Bibeln istället (?). Att jag är den där tråkiga som inte är med på hela nollningen. För.att.det.inte.går. Jag kan inte vara ute på kvällen och nästkommande dag sitta i ett seminarium där jag riskerar att inte kicka ass.

Så ikväll är det jag, Bibeln och min svingoda tomatsoppa. Kanske att jag festar till det med ett smått förbjudet äpple till efterrätt. För att jobba mot de där 903 åren.
(men på fredag, då ska jag minsann ut och skaka rumpa!)
 
 

Postat av: syrran

du är bäst bell, kom hem snart

2013-09-05 @ 20:57:50
URL: http://medettleende.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: