En redogörelse för mina veckor.

Ni säger att jag ska skriva men själv är jag inte säker på att jag vet hur man gör längre. Jag bara läser (fast på tisdag får jag hemtentan så då blir det skriva av!). Det finns de som måste skriva när det är "såhär" och de som låter bli. Jag är uppenbarligen av den senare sorten. Men eftersom ni är nyfikna på vad som händer här i karlstad tar jag en snabbgenomgång.

 
 
vardag:
vaknar och äter inte frukost pga. orkar inte diska smörkniven. Kammar lockarna ur håret och traskar till universitetet ungefär klockan nio med ryggsäck och tio kilo böcker på ryggen. Pluggar några timmar i biblioteket och tar sedan lunchpaus, oftast utan matlåda pga. har inte orkat diska några bestick eller packat matlåda, känner jag mig rik köper jag något på lunchresturangen men annars låter jag bli. Jag har utvecklat studentmage och lider inte speciellt mycket av hunger längre, så no worries. Någon gång under dagen, när jag känner för det och så, går jag hemåt och fortsätter plugga i lilla lyan. På kvällen tar jag tv-maraton, en tur på kvantum eller Ikea. 

helg (=torsdag-söndag, bara så ni vet! Så är det för att jag vill ha det så och för att det är jag som bestämmer)
Herregud jag kan väl inte läsa veckans alla dagar, så på helgen pluggstrejkar jag! Torsdagar är det studentpriser på stan och då gillar en att gå ut och svänga sina lurviga. Fredagar spenderas bäst i sängen eller så. På lördagen får jag ofta lust att ta en prommenad men gör det sällan pga aktivitetsnivå: för hög. Oftast läser jag lite under söndagarna mest för att jag måste, även fast jag inte vill. 
 
 
Sanningsfaktorn i det här kan ifrågasättas, ta det med en nypa flingsalt (som det mesta bör göras!) Inte tror ni väl att mina dagar ser likadana ut dag efter dag? Nähädu, tok eller?!

Postat av: jullan

saknar dig bell, var så kul att träffa dig! kanske kan komma till dig en sväng på höstlovet? puss

2013-10-17 @ 15:47:10
URL: http://medettleende.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: