En toppbrud fyller tjugo


Till att börja med: H-E-L-V-E-E-E-E-T-E på att jag råkade radera en jävla massa bra bilder från igår. det gick bara klick-klick hoppsan och ett faaaaaaaan så var de borta. På språng i cyperspace. Men- ändå en del kvar så de tar vi en titt på tycker jag!
Elin fyllde äntligen tjugo, hipp hipp, så vi firade henne med att moffa godsaker och återupptäcka X-ider som har lanserats på nytt med den klatchiga sloganen "no history, no tradition". Man bah; eh joo...ni kan inte lura oss men visst har vi en jäkla massa tonårsminnen med just mandarin/chilli och cactus/lime. Såatte ja, lite historia att tala om finns nog. Trots att både ni och vi helst vill glömma.

 
Sedan hade vi så kul att jag inte fotade mer förren det var dags att klämma på sig ballerinaskorna och traska hemmåt med stopp på vägen för att visa (och få feedback på) sitt löpsteg och hållning vid plankan. Och just ja- det var där några bilder färsvann.
 
 


Elin var glad och kramig, som vanligt, och vägrade släppa taget för att vinka hej då

Det var den födelsedagen det och idag, mina vänner, fyller nästa bästa vän tjugo år. Det går i rasande tempo det här och innan vi vet ordet av det tävlar vi väl med rullstolarna i korridorerna
på ålderdomshemmet jag idag jobbar på?

Tror ni inte?
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: