En om att tycka om.

 
Ni vet; jag var ju borta inte-riktigt-en-vecka med dessa två. Vi hade det kalasbra osv och är det något jag är tacksam över (förutom kladdkaka, lördagsmornar, valpmagar och gräddig gratäng) så är det vännerna. De här och mina andra. 

Ibland får jag hjärtsnörp och kärleksoverload (eller vad säger jag...menar givetvis "tycker om er jävligt starkt-overload") och kan liksom inte annat än att känna mig ur balans så väldigt trygg och omtyckt. 

vem tycker inte jävligt mycket om någon som återskapar mina barndomsminnen genom att sänka ned bilrutan, höja volymen på the beach boys och när jag frågar du kan möjligtvis inte luta dig ut ur rutan och röka lite så som pappa alltid brukade göra svarar hehe och ler med hela ansiktet. Någon som vaggar mig lite stilla och mjukt framochtillbaka dagen efter jag kanske, möjligtvis tagit en shot för mycket. Någon som klappar händerna av förtjusning när jag bestämmer mig för att servera kind of hotellfrukost och någon som vänligt men bestämt vrålar åt mig efter mina tre minuter i plankan eftersom någon vet att jag absolut är kapabel till att stå 1,5 till. Någon som får mig att behöva kramphålla i frysdiken på ica maxi för att inte tappa balansen och kissa på mig i mitt skrattanfall och någon som teatraliskt slänger sig ut i bilen efter ett litet bråk vi haft. 

Vem tycker inte jävligt mycket om någon som gör så?
 
 
Vem tycker inte jävligt mycket om någon som får en att känna sig så väldigt trygg och omtyckt?

 

Postat av: Elin

Men alltså gullledu <3

2013-06-22 @ 10:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: