En om det här året och nästa.

 
-2013-
vilket år vilket jävla år
 
mitt gladaste och/men mest gråtframkallande år någonsin. Året som tumlade runt i luften och seglade från ett håll till ett annat för att,till slut, landa mjukt och lägga sig tillrätta. Precis som en fjäder man släpper i luften ni vet.
Året jag hittade hem borta. 
 
Minnen från året som landar tryggt där i magen är:
-min och Emelies magiska vecka i Alanya,kan vara veckan i mitt liv.
-Dygnet Elin firades i Falkenberg då vi började dagen med gofrukost för att sedan ge oss ut på några timmars ridtur i skogen. Ungefär den bästa presenten jag kommit på eftersom jag själv fick vara med. Vi avslutade dagen med kvällarnas kväll och nattbad i havet.
-mitt livs första tentafest. Vi var svältfödda på kalas efter en äckligt lång och obehaglig tentaperiod och tog i från tårna. När det var dags att gå hem bestämde vi oss för att det visst inte alls var dags och jag kom inte hem förrän många timmar senare.
-det vore nästan olagligt att lista fina minnen utan att nämna sommarnatten på flustret. Bo kaspers spelade och jag har nog aldrig tagit dem mer på orden än den natten. Vi kommer aldrig att dö.
-midsommarafton var också magisk. Eller mest cykelturen hem faktiskt. Soluppgång och regn i luften, jag trampade hårt på pedalerna med rinnande mascara under ögonen och var sådär klyschigt förbannad. På vad minns jag inte men jag hade feber så jag antar att det var ok. 
 
Det andra, som seglade från ett håll till ett annat och skapade lite kaos, det kan jag som vanligt inte sätta fingret på så här i efterhand. Ni vet, jag fokuserar sällan på det där som gör ont och så fort det är över glömmer jag bort. Det enda spåret av det är att jag ser att jag lyssnat på Melissa Horns Långa nätter hundratrettiofem gånger i år och av den blir man kanske inte direkt sugen på livet med glitter på toppen. 
 
 
Men 2014, mina vänner, är året vi bakar av vit choklad, garnerar med pärlor, serverar på silverfat och avnjuter med champagne. Tvåtusenfjorton vill jag:
-upptäcka en stad jag aldrig varit i. 
-leda åtminstone en kickass lektion under praktiken. 
-äta mer sparris!
-gå på någon koncert i min nya stad. 
-prova ävenyrsbadet i min nya stad. 
-köra igång en löparutmaning eller liknade. 
-vara kreativ! Som förr. Studier dödar min kreativitet och det går jag bara inte med på!
-laga risotto. 
-byta profilbild här på bloggen. 
-rusta upp fler byråer/skåp/sideboard, men jag har verkligen inte plats för ett endaste till och är inte redo att byta ut min favorit. 
-vill/måste bli snällare mot miljön i år!
-fota mer. 
-fira mer, någon jag redan är duktig på men vill göra ännu mer!
 
(Så klart ser jag, strax innan jag postar det här, att Elsa Billgren gjort en precis likadan lista. Men det är ok. Man får härmas. Allt vi gör idag har ändå de gamla grekerna redan gjort många gånger om under antiken brukar man ju säga. Så egentligen är allt härm ändå) (och Ola Salo sa att han härmas och stjäl rakt av när han skriver musik. Det blir bäst så sa han och då är det ok) (för konstens skull) (inga mer paranteser nu ok) 
 
 
så nu säger vi hej då till 2013 och börjar forma 2014 som vi vill ha det.

Postat av: Emelie

Åh längtar ihjäl mig till Alanya -14, hehe!

2014-01-01 @ 19:50:17
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Tess

Bo var sommarens bästa. Helt amazing!

2014-01-02 @ 14:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: