En om "piffpiff"

När jag började arbeta inom vården (äldreomsorgen...såklart!) fick jag ge upp en av mina största besattheter; nagellack. Jag har ett helt galet antal lackflaskor med de flesta nyanserna i min "nagellacksgarderob". Och nu....får jag inte använda dem. Buhu, tårarna forsar. Fransk manikyr och genomskinligt osv har jag fått okejjat, men det är inte riktigt min kopp te. Som en vän sa till mig i helgen -det ser inte ut som dina fingrar utan något galet på naglarna.
 
just precis så är det
 
Och just precis därför tar jag varje tillfälle jag får att piffa naglarna. Tillfällerna är få och därför har mina skills sänkts till en mer mänsklig nivå. Jag målar numera litelite utanför och behärskar inte längre fancy appliceringstekniker men gel-lack serrni, det ger jag inte upp! Tack du mäktige nagellacksgud för gel-lack! Löjligt hållbart, lättskött och upphetsande glansig finish. Jamen ni fattar -gellack är the shit! 
Något annat som kvalar in under samma kategori är denna handkrämen från The Body Shop. Återfuktar och blablabla som den ska men det som får mig att vilja äta den här krämen på morgonsmörgåsen är doften! Doften! Aaah, underbar! (Nu i efterhand kom jag på att det där var kanske inte så jävla bright. Handkrämen är gjord på hampa såatte....mm). Men ja, doften gör att jag vill prisa den här handkrämen
 
ravenaglar och lite röka till frukost alltså. Amen to that! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: