En student ser ljuset i tunneln (nåja, nio terminer kvar)


Fredag och jag sitter med insnöat fönster och skriver uppsats. Himmel vad jag vill skicka in den här hemtentan, lägga min första kurs åt sidan och håva in mina 30hp. Göra plats åt kursen som börjar på måndag och som så här innan kursstart känns som rena rama drömmen i jämförelse. På litteraturlistan för första delkursen står ynka tre böcker och att "Artiklar om ca 150 sidor kan tillkomma". 

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta (..av lycka)
 

En hjärtsnörpsdag.


Idag är ännu en sådär där härlig "smäll-på-käften-lördag". Alltså en sådan dag man mer än gärna delar med sig av på diverse sociala medier och känns som en smäll på käften hos alla dem som just idag har en alldeles mänsklig och inte speciellt överunderbar dag.
 
Det är nästan så det gör ont i mig av glädje och som vi alla vet är det då jag kan skriva. Så det gör jag- både blogg och uppsats! Trots att det är lördag och jag faktiskt får vara ledig. Jag skriver, äter frukost på sängen (ägg ur shotglas. oh well, är man student ska det synas och dessutom fint ju?!) och tar vara på känslan

Något som hänt sedan sist vi hördes är att den här lilla trötta har flyttat ner till mig i karlstad och vi har därmed startat en inofficiell tävling om vem som kan ligga kvar i sängen längst om dagarna mornarna. Eftersom hon är en hund (!) och inte har några åtaganden vinner hon. Alltid.
 
 
Så ja. Lite så rullar jag idag. Värre hade man kunnat ha det.