En stilla undran

Ikväll är jag ungefär såhäääär sällskapssjuk, sugen på umgänge och fest samt undrar hur många tvättmaskiner fullproppade med tvätt man kan få ihop efter en veckas semester i ett land där man ändå typ gick naken?
 

En rivstart

Se där ja, hemma igen! För varje resa blir jag lite bättre på att hantera den dära "post-äventyrs-depressionen" och har jag lärt mig något så är det att choklad hjälper. Idag mår jag med andra ord bra. Lite vimmelkantig av intryck och upplevelser, och harhjärta, men det får jag för mindre.

Och just ja- fr.o.m augusti bor jag visst på annan ort! Lite hejsvejs och hoolabaloola men det är ju det jag säger- Helhjärtat! (har varken sett lägenheten eller planritning mene..yåålåå)
 
nu då: svulla choklad och surfa ljuvliga grejjer att fylla mina tjugoen kvadratmetrar med!

En veckas hårdträning av livsnjuteri!

efter en vecka proppad med arbetspass (41,5 timmar, ja!) tycker jag och Emelie att det visst är dags för lite trettiotre-grader-och-strålande-sol. Så vi gjorde slag i saken och bokade just trettiotre-grader-och-strålande-sol en vecka. Mot Alanya! 
 
Även om jag är imponerande duktig på att praktisera "carpe diem" och "hakuna matata" ska vi ägna åtaliga timmar på att träna på just detta. Livets bästa!

En "dagen-efter-bröllop"


Så, ja. Nu är det tid att kamma ur lockarna ur håret och redigera bilder i 30-miuters intervaller. Ni vet- när man sitter för länge med bilder från samma session blir man lätt lite "hemmablind" och gör redigerar-moves man aldrig annars skulle göra. Hemska misstag! Därför får jag lägga band på mig och bara göra några bilder i taget.


 
 

En utan fredagskänsla.

Välkommen heliga fredag (i och för sig totalt utan fredagskänsla pga en äter ej göttigheter/dricker ej alkohol i ensamheten). Ikväll är det piffpiff och nagellack och ögonbrynsfärg och pynt och hela registret inför morgondagen som bjuder på bröllop och kärlek. Det blir fint det!